100 % Vrolijkheid

Een liedjesprogramma van Frits Lambrechts en Elsbeth Vernout. Met alléén maar vrolijk en zelfgeschreven materiaal. Alhoewel vrolijk? Te zien op 26 januari 2018 tijdens de NachtParade in het Zaantheater in Zaandam. Aanvang 20:15, 21:15, 22:15. Reserveren via het Zaantheater.

Riboet Verhalenkunst

3 april: Opening van vier badkoetsjes met door Riboet verzamelde en gefilmde verhalen over de band van wijkbewoners met hun strand in de stad. Te zien in vier cultuurankers in Den Haag. In samenwerking met het Haags Historisch Museum. Te zien in de foyer van: Theater Dakota, Theater De Vaillant, Theater de Nieuwe Regentes en het Laaktheater.

17 april: Opening van de tentoonstelling: 'Joden en het Huis van Oranje. 400 bewogen jaren.', in het Joods Historisch Museum. Riboet Verhalenkunst maakte de film met reacties uit Amstedam en Den Haag over de band met het koningshuis, die in de uitloop van de expositie te zien is. (Nog t/m eind september 2018)

22 april: Café Riboet, Verhalen van vertrek in de Sophiahof in Den Haag. In samenwerking met het Indisch Herinneringscentrum. Met muziek, poëzie, interviews, verhalen, videoprojecties en lekker Indisch eten.

21 mei: Opening van nog drie locaties waar door Riboet verzamelde en gefilmde verhalen over 'Den Haag, stad aan zee' te zien zijn: Cultuuanker Loosduinen, Cultuuranker ... en theater De Diamant.